De laatste winkeltrends van dit seizoen

De herfst is weer begonnen en dit betekent dat de winkels weer vol liggen met nieuwe trends voor het seizoen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleding, accessoires of decoratie voor in huis, er zijn genoeg trends om uit te kiezen. In dit artikel bespreken we de laatste winkeltrends van dit seizoen.

Trend #1: Natuurlijke materialen Een trend die we veel zien dit seizoen is het gebruik van natuurlijke materialen. Denk hierbij aan producten van hout, rotan, bamboe en kurk. Deze materialen zorgen voor een warme en gezellige sfeer in huis. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de woonaccessoires van Dille & Kamille. Zij hebben een ruime selectie aan producten van natuurlijke materialen, zoals deze prachtige houten snijplank.

Trend #2: Oversized kleding Een andere trend die we veel zien in de mode-industrie is oversized kleding. Dit betekent dat de kledingstukken los en wijd vallen en niet strak om het lichaam zitten. Dit is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens erg modieus. Een merk dat bekend staat om hun oversized kleding is het Nederlandse merk Studio Anneloes. Hun collectie bestaat uit comfortabele kledingstukken in diverse maten.

Trend #3: Duurzaamheid Duurzaamheid is een trend die steeds belangrijker wordt in onze samenleving. Ook in de winkels zien we deze trend terug. Steeds meer merken kiezen voor duurzame materialen en productieprocessen. Zo heeft het Nederlandse merk Kuyichi een duurzame collectie gemaakt van biologisch katoen. Daarnaast zijn er ook winkels die zich volledig richten op duurzaamheid, zoals de winkel WAAR.

Er zijn weer genoeg winkeltrends te vinden dit seizoen. Of je nu op zoek bent naar nieuwe kleding of woonaccessoires, er is voor ieder wat wils. De trends die we besproken hebben, zijn slechts een greep uit het aanbod. Kijk vooral rond in de winkels en laat je inspireren door de vele nieuwe producten en trends.