Deze zomerschoenen voor jongens zijn dit seizoen trendy

De dagen worden langer, de vogels beginnen weer te fluiten en de eerste krokussen komen te voorschijn. Na een lange en natte winter is de lente dan toch echt in aantocht!
En bij de start van een nieuw seizoen wil je natuurlijk ook een nieuwe garderobe en nieuwe schoenen voor je zoon kopen. Voor nieuwe kinderschoenen zul je zeker slagen bij Shoesme, een populaire aanbieder van moderne kinderschoenen.

Schoenen van Shoesme

De website van Shoesme, een merk voor baby- en kinderschoenen, wordt dagelijks veel bezocht. Shoesme heeft al ruim twintig jaar een trouwe schare klanten die heel tevreden zijn over de kwaliteit en het uiterlijk van de schoenen van Shoesme.
Op de Shoesme website zie je dan ook meteen dat er veel waarde gehecht wordt aan de kwaliteit van de schoenen die ze aanbieden. Hun baby- en kinderschoenen zijn dan ook zo ontworpen, dat ze de ontwikkeling van de kindervoeten optimaal ondersteunen.
Shoesme volgt de laatste trends op het gebied van schoenen nauwlettend, waardoor hun collectie altijd hip en trendy is.

De ideale zomerschoenen voor jongens

Dit zijn de drie trends op het gebied van schoenen voor jongens!

Sandalen

Sandalen zijn onmisbaar in de zomer. Shoesme heeft een geweldig leuke collectie sandalen voor jongens samengesteld. Ze zijn verkrijgbaar vanaf maat 20 tot en met maat 39. Dus zowel de peuters als de tieners kunnen van de zomer gaan genieten op hippe sandalen.

Voor de kleinste klantjes zijn de sandalen met een dichte neus en dichte hiel ideaal. De dichte neus beschermt de tenen en de dichte hiel geeft ondersteuning bij het lopen. De sandalen zijn gemaakt van een kwalitatief zeer goede leersoort.
Bij de grotere maten, hebben een aantal sandalen voor jongens een kurken zool, wat de schoen een hip uiterlijk geeft.

Voor jongens die graag buiten spelen, zijn er speciale outdoor sandalen. De zolen van deze schoenen hebben een wat grover profiel en de sandalen zijn voorzien van klittenband. Net als in de winter, zijn ook in het voorjaar en de zomer aardetinten weer populair, dat zie je ook terug in de sandalen collectie van Shoesme.

Sneakers

Sneakers zijn al jaren onverminderd populair, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Iedere jongen maak je dan ook blij met een vlotte sneaker. Dit seizoen zijn de hoge sneakers populair. De witte en zwarte sneakers blijven altijd een goede keuze, maar ook de sneakers in felle kleuren zul je veel in het modebeeld gaan zien dit jaar.

Boots

Voor de stoere jongens zijn boots een goede keuze. Je vindt deze schoenen dan ook terug op de Shoesme website. Deze laarzen hebben een stoer uiterlijk en geven daarnaast de groeiende kindervoet een goede ondersteuning. Boots staan leuk onder een skinny jeans.