Hoogwaardige producten voor de professionele glazenwasser

Voor een professionele glazenwasser zijn hoogwaardige producten van groot belang. Producten van hoge kwaliteit zorgen voor een beter resultaat en maken het werk makkelijker. Glazenwassers en schoonmakers over de hele wereld maken gebruik van deze hoogwaardige producten, die speciaal ontworpen zijn om het werk efficiënter en effectiever te maken. Bij de een glazenwasserswinkel vindt u een breed scala aan producten waaronder telescoopstelen, professionele emmers met zeef en maatverdeling, veiligheidsschrapers en accessoires zoals raamwissers, inwassers en microvezeldoekjes. Met deze producten bent u verzekerd van een optimaal resultaat en een tevreden klant.

Telescoopstelen bij een glazenwasserswinkel

Bent u op zoek naar hoogwaardige producten voor het professioneel reinigen van ramen? Dan bent u bij een glazenwasserswinkel aan het juiste adres! Het assortiment omvat onder andere vaak telescoopstelen, die u helpen om ramen op grote hoogte te bereiken zonder dat u een ladder nodig hebt. Met de telescoopstelen van een glazenwasserswinkel werkt u sneller, efficiënter en vooral ook veiliger. Bovendien zijn de telescoopstelen van de hoogste kwaliteit en geschikt voor jarenlang professioneel gebruik.

Professionele emmer en accessoires

Als professionele glazenwasser of schoonmaker wilt u natuurlijk werken met hoogwaardige producten van topkwaliteit. De professionele emmer met zeef en maatverdeling is hier een perfect voorbeeld van. De emmer is voorzien van een zeef die voorkomt dat er druppels op de vloer vallen bij het uitpersen van de inwasser. Daarnaast is de emmer voorzien van een maatverdeling in liters, wat het doseren van het water tijdens het schoonmaken een stuk makkelijker maakt. De professionele emmer heeft een inhoud van 18 liter en is dus ruim genoeg om een flinke klus aan te pakken. Met deze kit heeft u alles wat u nodig hebt voor professioneel schoonmaakwerk en bent u verzekerd van een schoon en streeploos resultaat.

Veiligheidsschraper voor hardnekkig vuil

Voor het verwijderen van hardnekkig vuil op ramen of andere oppervlakken, is de veiligheidsschraper een onmisbaar hulpmiddel voor de professionele glazenwasser. De schraper heeft een rubbercoating handvat voor extra grip en veiligheid tijdens het gebruik.

Geschikt voor diverse kozijnsoorten

Het is belangrijk om regelmatig u kozijnen te (laten) reinigen, omdat ze worden blootgesteld aan slechte weersomstandigheden en vervuiling. Maar de manier van reiniging verschilt per type kozijn. Houten kozijnen moeten bijvoorbeeld vaker en uitgebreider worden onderhouden dan kunststof kozijnen. Kozijnen van kunststof of staal hebben daarentegen een andere manier van reinigen nodig dan houten kozijnen. De producten bij een glazenwasserswinkel zijn geschikt voor diverse soorten kozijnen en zorgen ervoor dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien.